Suljettu [1.13.2] Xeno: Astetta omituisempi survival

Keskustelun alueella 'Palvelinlista: Suomalaiset Minecraft palvelimet' aloitti Tapsa, 17.12. 2016.

Ketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Tapsa

  Tapsa Jäsen

  Viimeksi muokattu: 16.9. 2019
 2. Sanyls

  Sanyls Jäsen

  Tosi hyvältä vaikuttaa! Tulen varmasti käymään, kunhan saan koneen auki!
  Ja niitä ideoita: Essentialssin voisi poistaa poistaa käytöstä, koska jos teillä sitä aikaa javaan riittää niin siitä vaan! Essentials löytyy joka toiselta suomipalvelimelta, joten se voisi tehdä palvelimesta uniikimman. Voisitte myös tehdä mapille rajan, tehdä lisää kyliä ja niihin esimerkiksi warper ukkoja tai maan alla kulkevia junia. Tai sitten custom /warp komennon ja kaikkilla olisi vaikka 6 ilmaista warppausta päivässä ja niilä "Xeneillä" voisi ostaa lisää. Myös samalla voisi tehdä korvaavat teleporttaus ja muut essentialssin olennaiset komennot!
  TOSIHYVÄLTÄ VAIKUTTAA!!
   
 3. Tapsa

  Tapsa Jäsen

  Mahtavia ideoita! Otamme varmaankin "vahvoja vaikutteita" näistäkin... Junaraiteet kulkevatkin jo pitkin maailmaa, mutta tuo maksullinen warp-systeemi vaikuttaisi paitsi hyvältä, myös mielenkiintoiselta toteuttaa. Paljon kiitoksia näistä!
   
 4. ihminen1

  ihminen1 Jäsen

  minä ehdottaisin koska ei käynyt oikein selväksi tossa mutta voiko tossa myydä omia kamojansa tai vaihtaa niitä toisten kanssa?
   
 5. Sanyls

  Sanyls Jäsen

  Joku trade systeemi olisi kyllä kiva!
   
 6. Tapsa

  Tapsa Jäsen

  Toistaiseksi vaihtaminen onnistuu vain "perinteisellä" menetelmällä eli omalla vastuulla, tai sitten chestikaupalla. Tosin, jokin "scam-vapaampi" systeemikin olisi ihan järkevä, eli kaupat olisi molempien puolelta hyväksyttynä...
   
 7. Pilvinen

  Pilvinen Henkilökunta Ylläpitäjä Valvoja

  Vaikuttaa hauskalta palvelimelta mitä nyt tuosta nopeasti luin.
   
 8. Tapsa

  Tapsa Jäsen

  Jihuu, kohta kaksivuotias Xeno on pystyssä edelleen! Lojaaliakin lojaalimpi pelaajakuntamme ansaitsee suuren kiitoksen kaikesta tuesta (ja etenkin kärsivällisyydestä) jota on osoittanut. Pian (ehkä oikeasti kohta) saadaan servulle tonttikauppiaat, joilta kukin voi lunastaa suojausalueen omalle tontilleen. Lisäksi olemme jo nyt tehneet parannuksia (lue: bugikorjauksia) plugineihin, sekä lisänneet paljon ylläpidon työskentelyä helpottavia ominaisuuksia. Myös sääntöihin on tehty pieniä muutoksia ja selvennöksiä.

  Eli sana kuuluu edelleen: Tervetuloa!
   
 9. EragonSurvi

  EragonSurvi Jäsen

  Todella hyvä ja mielenkiintoinen palvelin. Ylläpito on hauskaa ja rentoa mutta myös auttavaista ja asiansa osaavaa. Kannattaa ehdottomasti tulla pelailemaan. Kerrankin suomalainen survival server, joka erottuu massasta.
   
 10. Tapsa

  Tapsa Jäsen

  [​IMG]

  Bumppailua ja päivityksiä!

  Xeno on nyt päivitetty versioon 1.11.2. Viimeisen kahden kuukauden aikana aktiivinen pelaajakanta on vähentynyt, arvatenkin ylläpidon kevätpoissaolojen takia. Nyt kuitenkin vaikuttaa vahvasti siltä, että ollaan lähdössä uuteen nousuun! "Make Xeno great again!", tai jotain sinne päin.

  Päivityksiä:
  * Sääntöihin on jälleen tehty selvennöksiä ja muutoksia.
  * Ylläpidon seuranta- ja lokityökaluja on parannettu huomattavasti. Nyt tekosten ja kujeiden selvittäminen on entistä helpompaa.
  * Lisää turhakk...siis härpäkk...siis uusia ominaisuuksia on saatu kasaan! Ovia voi nykyään koputtaa, ovikelloja soitella ja niin edespäin. Näistä (ja kaikista jo olemassa olleista ominaisuuksista) lisää http://xenocraft.ml/ohjeet/mita-ihmetta-feature-walkthrough/, ja tietysti koko kansan kaatopaikka /roskis on vihdoin käyttöönotettu.

  Kesän aikana (ei mainittu, mikä kesä) käyttöönotetaan asteittain tonttikauppiaat (osta itsellesi tontti ja hallitse sitä helposti - ja kaikki tämä selvästi suomeksi) ja joitakin maagisia ominaisuuksia (taikahattu ja -työstäminen, taikasauva aseena, loputtomasti tilaa tietylle materiaalille Kerääjän avulla, ja niin edelleen).

  Tässä välissä on keritty viettämään jo pääsiäistä kera pääsiäismunajahdin, ampumaan muutamat sydämelliset räjähdysnuolet ja niin edelleen. Yksikään päivä ei ole tylsä, jos joku ylläpitäjistä sattuu paikalle samaan aikaan...

  Tule siis nauttimaan (jälleen) kasvavasta yhteisöstä ja hauskoista pelihetkistä!


  :: EDIT ::
  --> Palvelimen esittelytekstiin päivitetty screenshotit (spoilerin alla), nyt ne vastaavat palvelimen tilaa paremmin kuin edelliset.
   
  Viimeksi muokattu: 29.6. 2017
 11. EragonSurvi

  EragonSurvi Jäsen

  Ehdotuksia:
  - Trustedeille (eräänlainen vip, jonka voi vain ansaita) käyttöön /head <pelaajan nimi>-komento, jolla saisi pelaajien päitä.

  - Foorumit. Palvelimelle olisi mielestäni kiva foorumit, joilla pystyisi keskustella palvelimen asioista (jos joku ei tiennyt mitä "foorumit" tarkoittaa)

  - Tästä olen puhunut jo palvelimella, ja monet kuvitteli sitä vitsiksi, mutta ei ollut. Eli, kaikista banneista ikuisia. En ole ikinä tykänny näistä ei ikuisista banneista, joita monet palvelimet syytää (eli tyylillä pelaaja X grieffas talon puoliks =5päivää banneja jne). Mielestäni paljon parempi vaihtoehto: Pelaaja X grieffas talon puoliks = ikuset bannit, joista mahdollisuus hakea armahdusta. Se saattas nostaa kynnystä sääntöjen rikkomiseen, kun tietää et sen parin blockin grieffaamisen jälkeen ei välttämättä pääse enää ikinä koko palvelimelle.

  - Warpeista maksullisia, esim 100xeniä/warppaus. Tulisi ehkä hieman käyttöä näille hienoille junaratayhteyksille (kuka hullu mukamas tällä hetkellä kulkee joku 8k block junaradalla, ku sama mesta on /warp komennon päässä?)

  - Moukareista yms. tehotyökaluista kalliimpia. Nykyään ne on ihan liiankin halpoja, kun joku miukari V2 maksaa 400xeniä, ja sillä tekee rahaa ku roskaa.

  Nää on vaan mun ehotuksia, heittäkää kommenttia.
   
  Viimeksi muokattu: 2.7. 2017
 12. Tapsa

  Tapsa Jäsen

  Loistavia ehdotuksia! Näitä otetaan harkintaan. Osa näistä onkin ollut jo kesän todo-listalla (mm. foorumi, työkalujen hinnat ja maksulliset warpit + realistisempi matkustaminen).

  Noihin banneihin kommentoin sen verran, että tuo "vain-ikuiset-bannit"-systeemi on ollut käytössä kaikissa edellisissä omistamissani servuissa. Sen käyttöönotto olisi varmaankin ihan OK, huomioonottaen uusien sääntöjen mukaisen 'ban appeal'-systeemin, jonka mainitsit. Ehdotus tuli siis hyvään aikaan :D

  Kiitos näistä! Aina saa heitellä lisää :)
   
 13. Iikoni

  Iikoni Uusi jäsen

  Pari ehdotusta serverille

  1. Voisi tulla pvp areena jossa vois taistella kavereittenkanssa muttei menettäin kamojaan ja ne ei heikkeneis

  2. Netti sivuille vois tulla kartta koko serverin alueelta tai edes kylien alueelta
  Helpottais esim suunittelua asiolle minne tekis ne

  3. Nettisivuille vois tulla vaikka oma osa perunalaaksolle kute yhellä kyläl o

  4. Samat jutu mikkä o eragonsurvi sanonu jo en jaksanu kopsaa
   
 14. Tapsa

  Tapsa Jäsen

  (Tästä tulee tavallaan jo triplapostaus)

  Bumppia ja uutta infoa. Mainos päivitelty. Viime jutteluiden jälkeen Xenossa on tapahtunut monenlaisia mullistuksia. Map-reset on edelleen horisontissa odottamassa, mutta se ei ole vielä(kään) ihan ajankohtainen. Tule siis vielä ihmettelemään, mitä kaikkea meillä on tarjota :)

  Xenon kotisivut on nyt myös uudistettu.
  https://xenocraft.ml/

  Discordiinkin saa liittyä.
  https://xenocraft.ml/discord/
   
 15. Funnis

  Funnis Jäsen

  [​IMG]
  Hyvä syy bänneille :nauru::eek:
   
 16. Tapsa

  Tapsa Jäsen

  Kiitos, että tulit jakamaan tämän muistosi Xenosta <3 Banaaniviestistä on näköjään jäänyt aikanaan em. palvelimen ip puuttumaan, mites se nyt noin...

  Mitä nyt pikaisesti vanhoista chatlogeista löysin...

  upload_2019-6-11_17-49-0.png

  ...tämä varmaankin lisää kontekstuaalista näkemystä asiaan.

  Meillä on tapana edesauttaa pelaajien palvelinvalintoja heidän mieltymyksiensä mukaan, joskus jopa ehkä hieman kyseenalaisin metodein. On tiettyjä asioita, joista puhuminen Xenossa on ollut kiellettyä kautta aikain (mm. muiden palvelimien nimet, sloganit, sekä kaikenlainen reagoiminen tämän säännön rikkojien viesteihin).

  Jos palvelin, jolle olemme opastaneet sinut pelaamaan, ei miellytäkään, voit aina lähettää rangaistuksen poistopyynnön noudattamalla kuvankaappauksessakin näkyvän linkin takaa löytyviä ohjeita :-)

  Päätän lausuntoni aiheesta tähän (ja pidätän oikeuden sen jatkamiseen myöhemmissä viesteissä, kun huomaan kirjoittaneeni jotain typerää, josta joku viisaampi repii jotain nälvittävää).


  P.S. Lisää hauskaa luettavaa ylläpidon (lähinnä allekirjoittaneen) mielivaltaisesta vallanpidosta löytyy jokaisen mielensäpahoittajan makuun palvelimen omalta häpeäpaalulta.
   
 17. Funnis

  Funnis Jäsen

  Ninpä!
   
 18. videosambo

  videosambo Jäsen

  Palvelimessa on paljon potenttiaalia, harmi ettei menesty niin hyvin
   
 19. epe07

  epe07 Tunnettu jäsen

  Hienosti tehty esittelypostaus. :nauru:

  tämä
   
 20. Tapsa

  Tapsa Jäsen

  Uutispläjäys 28.7.2019

  Viime viikkoina Xenossa on tehty useita pienempiä parannuksia ja hienosäätöä sekä backendin toiminnallisuuteen että itse pelikokemukseen. Lisää tarkempaa tietoa kaikista päivityksistä löytyy Discord-kanavaltamme. Tulossa on lisäksi mielenkiintoisia uusia ominaisuuksia sekä päivityksiä, joten pysy kuulolla!

  Xeno hakee myös uutta vahvistusta henkilökuntaan! Haemme valvojia sekä apukehittäjää muuttuvien käyttäjätilanteiden varalle, joten jos hersyvän hauska ja tiivis vapaaehtoisduuni rennolla Minecraft-palvelimella kiinnostaa, hae ihmeessä mukaan! Tarkemmat vaatimukset löytyvät hakemuslomakkeiden yhteydestä.

  Hae mukaan: https://xenomc.fi/hae/
   
 21. Tapsa

  Tapsa Jäsen

  Xeno on suljettu 22.9.2019.

  Kiitämme kaikkia Assikin kuningaskuntaa rakentamassa olleita. Keskitymme nyt uuden yhteistyöprojektin kehittämiseen. Xenon vanha kartta tulee julkisesti ladattavaksi pian :)  Elämme jännittävää aikaa!


  Xenossa alkaa tänään 21.9.2019 virallinen kaaos, joka kestää muutaman päivän ajan. Xenon nykyisen kartan tarina tulee päättymään ensi viikolla, kun palvelimen ylläpito vetäytyy Xenon ja Motimaan uuden yhteistyöhankkeen pariin. Lisää asiasta löytyy Xenon Discord-kanavalta vielä toistaiseksi (https://xenomc.fi/discord/).

  Mutta nyt hauskaan osuuteen! Tästä hetkestä alkaen Xenon säännöt ja lainsäädäntö kumoutuvat. Palvelimella ei ole (spawnia lukuunottamatta) käytössä suojausalueita, joten nappaa mukaasi /kit kaaos ja aloita tuhotyöt yhdessä muiden kanssa!

  P.S. Kaikilla pelaajilla on tänään käytössä Trusted-komennot (mm. /fly) sekä ilmaiset siirtäjävelhojen teleporttaukset :)

  P.P.S
  upload_2019-9-21_13-23-45.png
   
  Viimeksi muokattu: 23.9. 2019
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Kumiankka Kumiankka x 1
  • Lista
Ketjun tila:
Ei auki vastauksille.