Kaupallinen ---

Keskustelun alueella 'Minecraft: Minecraft aiheiset sivustot' aloitti Masa, 2.5. 2017.

 1. Masa

  Masa Aktiivinen jäsen

  ---
   
  Viimeksi muokattu: 23.9. 2017
 2. SamppaPro

  SamppaPro Jäsen

  Kuulostaa hyvältä. Toivotan kaikkea hyvää yritykseenne :silmänisku:
   
 3. Masa

  Masa Aktiivinen jäsen

  Uudet sivut, käykääs tsiigailees :P
   
 4. Jonni1

  Jonni1 Elinikäinen kunniajäsen

  Koodilla "tervetuloatakaisin" nyt 10% alennus ensimmäisestä ostoksesta. Voimassa 1.6 asti.
   
 5. winduliini

  winduliini Jäsen

  Tänään ilmeisesti huonompi päivä? Tilasin about 3 tuntia sitten palvelimen jota en ole vieläkään saanut käyttööni :rolleyes:
   
 6. Masa

  Masa Aktiivinen jäsen

  Katoin äsken kaikki uusimmat tilaukset ja kaikki tilaukset lähtenyt. Katso roskapostisi, jos vaikka tunnukset sinne eksynyt.

  E: Tutkin asiaa lisää, laskutussysteemimme ei ollut jostain syystä heti aktivoinut palveluasi. Pahoitteluni tästä. Laitoin asiakastilillesi pienen rahallisen korvauksen johtuen viivästyksestä.
   
  Viimeksi muokattu: 6.7. 2017
 7. minepoika9

  minepoika9 Tuntematon jäsen

  Tekbit (www.tekbit.fi) on hankkinut Simasa Solutionsin Minecraft-pelipalvelinliiketoiminnan, sekä osan VPS-palvelinliiketoiminnasta. Nämä tuotteet siirtyvät Tekbitille.

  Kaikki muut tuotteet (dedikoidut palvelimet, domainit, sähköpostipalvelut, LCS-tuotteet, jne.) eivät siirry Tekbitille.

  Siirtymä tullaan toteuttamaan vaiheissa, ja sen alkamisen päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin. Ensin siirrämme asiakastilit, jonka jälkeen siirrämme vaiheittain jokaisen Minecraft- ja VPS-palvelimen Tekbitin palvelimille, jonka jälkeen ilmoitamme asiakkaalle palvelimen uuden IP-osoitteen.

  Pyrimme siihen, että palvelimille ei tule katkosta, mutta tilanne saattaa vaihdella palvelinkohtaisesti. Asiakkaiden asiakastilit siirretään automaattisesti, joten mikäli olet asiakkaamme, sinun ei tarvitse tehdä mitään asiakastilisi suhteen.

  Tiedotamme aikataulusta ja siirron tilasta lisää erittäin pian. Yritämme pitää teidät tietoisina kaikesta mahdollisimman reaaliajassa, ja voitte itsekin myötävaikuttaa asiaan mm. tarkkailemalla Discord-palvelintamme, jonka linkin löydät nettisivuiltamme.


  “Miten tämä vaikuttaa minuun, Minecraft-palvelimen omistajana?”

  Palvelimesi siirtyy Tekbitin hallintaan. Samalla myöskin sen sijainti siirtyy Suomeen sekä palvelimesi siirtyy Tekbitin varmuuskopiointijärjestelmään. Tiedotamme uuden IP-osoitteesi ja porttisi sinulle myöhemmin. Tiedotamme myös mahdollisista hintamuutoksista myöhemmin.


  “Miten tämä vaikuttaa minuun, VPS-palvelimen omistajana?”

  512MB- sekä 1GB-kokoiset palvelimet siirtyvät Tekbitin hallintaan. Samalla myöskin sen sijainti siirtyy Suomeen, sekä hinnoittelu muuttuu Tekbitin hinnaston mukaiseksi. Tiedotamme hintamuutoksista lisää myöhemmin. Muun kokoiset palvelimet säilyvät Simasa Solutionsilla.


  “Olette paska firma, kaadutte taas kerran ja petätte asiakkaidenne luottamuksen! Paskaa!”

  Kiitos palautteestasi. Huomaathan kuitenkin, että siirron vaikutukset ovat sinuun todennäköisesti hyvinkin minimaalisia. Simasan henkilökunta jatkaa yhteistyötä Tekbitin kanssa mm. asiakaspalvelun muodossa.


  “Mitä Simasalle tapahtuu nyt? Entä Tekbitille?”

  Simasa Solutions jatkaa toimintaansa infrastruktuuripalveluiden toimittajana. Tekbit jatkaa toimintaansa normaalisti, Simasan pelipalvelimet mukanaan. Suuri osa Simasan henkilökunnasta aloittaa Tekbitillä erilaisissa tehtävissä.


  “Minulla on lisäkysymyksiä tai ongelmia! Mistä saan apua?”

  Olet erittäin tervetullut juttelemaan meille joko Simasan tai Tekbitin Discord-palvelimella tai sivuilla tukichatissa. Sähköpostilla kysymyksiä ja avunpyyntöjä voi lähettää Simasalle osoitteeseen milo@simasasolutions.com ja Tekbitille osoitteeseen tuki@tekbit.fi. Myös tässä viestiketjussa voit esittää palautetta ja kysymyksiä.