Suljettu Aracity | survival | kaupungit | kaupat | 1.12.2

Keskustelun alueella 'Palvelinlista: Suomalaiset Minecraft palvelimet' aloitti Ara, 17.5. 2019.

Ketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Ara

  Ara Uusi jäsen

  Morjens!


  ARACITY.BEASTMC.COM

  Aracity on pieni Minecraft serveri jossa fokus on kaupunkien rakentelussa ja siihen liittyvän kaupallisen puolen manageroinnissa, esim. tonttien myymisessä ja kaupan alassa. Yritän pitää serverin suht puhtaana turhista plugineista, mutta tietenkin pakolliset ja pelikokemusta parantavat pluginit löytyvät. Aracityssä et näe välkkyviä valoja ja levitoivia tekstejä jotka on tarkoitettu keskittymishäiriöisten lasten viihdyttämiseksi.


  [​IMG]


  Teleporttia tai warppeja ei ole, paitsi kaupungeissa olevat portaalit jotka menevät resurssimaailmaan (ja kotitelejä on kaksi). Mitään raskasta byrokratiaa ei ole eli voit tehdä omalla kaupungillasi lähes mitä tahansa. Sääntöjen rikkojille ei kuitenkaan hyvä heilu.


  [​IMG]


  Pelaajat voivat ostaa maata omiin kaupunkeihinsa tai omiin tukikohtiinsa. Päämaailmassa resurssien keruu maastossa ei onnistu paitsi maan alla. Resurssimaassa voi kerätä missä tahansa. Kaupungin omistajat voivat unlockata lisää resurssiportaaleja, tavaroiden vaihtajia ja muita ominaisuuksia pelirahan avulla.

  Yksi juttu: jotta kaupankäynti rullaisi ja varusteiden tekijöiltä ei lopu työt, mending ei ole sallittu Aracityssä. Timantteja on kuitenkin saatavilla monilla keinoilla tasapainottamaan tätä, esim. creepereiden tiputtamana, timanttivaihtajalta ja kaivosmaailmassa timantteja on kaikkialla, ei vain syvällä. Perus mobit tiputtelevat harvinaisia esineitä ja spesiaali mobeja on tehty.


  [​IMG]


  Rahaa voi saada monella tavalla:

  - Mobeja tappamalla

  - Myymällä admin kaupassa tai omassa kaupassasi

  - Kalastus

  - Rakennusprojekteilla

  - Tuomalla kavereita serverille

  -

  [​IMG]


  Näitä plugineita meiltä löytyy:

  - Worldguard

  - Essentials

  - Multiverse

  - Chestshop

  - Shopkeepers


  [​IMG]


  Liityhän mukaan varhaisessa vaiheessa, kun parhaat tontit ovat vapaana! Aracity tarvitsee juuri nyt kauppiaita ja materiaalien kerääjiä sekä varusteiden tekijöitä. Serveri on Englannin kielinen

  ARACITY.BEASTMC.COM
   
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Opettele kirjoittamaan Opettele kirjoittamaan x 1
  • Lista
 2. Emmitin

  Emmitin Jäsen

  Ihan mielenkiintoisesti ilmaistu, mut toki kaikilla on omat mielipiteensä. Mun mielipide tähän on, että turhat asiat voi jättää sanomatta. :)
   
Ketjun tila:
Ei auki vastauksille.