Premium Aurinkomaa 1.11.2 | Survival Roleplay

Keskustelun alueella 'Palvelinlista: Suomalaiset Minecraft palvelimet' aloitti Mikimoka, 15.9. 2018.

 1. Mikimoka

  Mikimoka Jäsen

  [​IMG]

  Maailmanloppu ylpeänä esittelee: Aurinkomaa


  Aurinkomaa on pitkälle muokattu Suomalainen Minecraft roolipelipalvelin. Aurinkomaahan pääsee yhdistämään normaalin muokkaamattoman Minecraft pelin avulla. Aurinkomaan Minecraft serveri on ollut aktiivisessa kehityksessä vuodesta 2013 alkaen vuoden 2016 puoliväliin asti (yli 10 000 työtuntia) Pilvisen toimesta. Vuoden 2017 alkupuolella tapahtuneen omistajanvaihdoksen myötä kehittämistä on jatkettu lyhyen kehittämistauon jälkeen.

  Tarina

  Aurinkomaa sijoittuu kuvitteelliseen ja rauhanomaiseen suurten sotien jälkeisen aikakauteen, uusrenesanssin kukoistukseen, joka ottaa paikkansa 2300-luvun vaihteen jälkeen. Ihmiskunta on hylännyt menneiden aikojen tuhoon tuomitut tavat ja suurten atomisotien kauhut ja palannut takaisin juurilleen yksinkertaisempaan elämäntapaan maailmassa, joka on peruuttamattomasti muuttunut.


  Lyhyt esittely ominaisuuksista:
  * Custom kartta (world painterilla piirretty, joulukuussa 2019 avattu)
  * Aurinkomaan yhteiskunta on rauhanomainen, vahvasti hierarkinen ja feodalismia mukaileva.
  * Maailmassa on vanhoja futuristisia menneiden aikojen jäänteitä ja uusvanhaa - miekkoja, mustaruutiaseita, kanuunoita, noitavainoja, myllyjä, sahoja, taottavia esineitä (kaikki rautaesineet, panssarit, aseet, työkalut) ja paljon muutakin.
  * Palvelimen rakennustyyli on sekoitus keskiajan, barokkiajan, viktoriaanisen ajan aikakausista ripauksella höyrypunkkia

  Pelaaminen

  Aurinkomaahan pääsee yhdistämään normaalin muokkaamattoman Minecraft pelin avulla.

  Kuvia:
  [​IMG][​IMG]

  Muuta

  Palvelinta ylläpitää Mikimoka.

  Yhteystiedot:

  Palvelimen osoite: maailmanloppu.fi
  Kotisivut: https://maailmanloppu.fi/
  Keskustelualue: https://foorumit.maailmanloppu.fi/
  Aurinkomaan wiki: http://aurinkomaa.wikia.com/
   
  Viimeksi muokattu: 4.1. 2020
  • Tykkää Tykkää x 8
  • Ei tykkää Ei tykkää x 4
  • Voittaja Voittaja x 1
  • Hyi Hyi x 1
  • Lista
 2. Pilvinen

  Pilvinen Henkilökunta Ylläpitäjä Valvoja

  Nätti kartano!
   
  • Tykkää Tykkää x 3
  • Huvittava Huvittava x 1
  • Lista
 3. Miinaharava

  Miinaharava Elinikäinen kunniajäsen

  Suosittelen.
   
  • Tykkää Tykkää x 6
  • Ei tykkää Ei tykkää x 3
  • Lista
 4. Keijo669

  Keijo669 Jäsen

  Juu uudet omistajat / uudet säännöt ei ole mitenkään parhaat pilaavat koko servun. Pilvinen oli ylivoimasesti paras omistaja. Muuta en viitti kritisoida. Eikä ole halua ryhtyä taas pelaamaan.
   
  • Tykkää Tykkää x 9
  • Ei tykkää Ei tykkää x 2
  • Hyi Hyi x 1
  • Lista
 5. Pilvinen

  Pilvinen Henkilökunta Ylläpitäjä Valvoja

  Ihan vaan kiinnostuksesta. Mitä se vaatisi saada sut taas pelaamaan? Kerro vähän tarkemmin, rakentavasti, että mitkä asiat häiritsee ja minkälaisia muutoksia kaipaat?
   
 6. Mikimoka

  Mikimoka Jäsen

  Aurinkomaan lukuisut kisumirri pääsivät vapaaksi eli he ovat nyt kaikki irtolaisia. Pääsylista ja erillisen sisäänpääsyhakemuksen tekeminen on poistettu käytöstä (toistaiseksi).
   
 7. Alepallo2

  Alepallo2 Elinikäinen kunniajäsen

  mun hakemusta ei hyväksytty fnyyf :mad:
   
 8. Raikas

  Raikas Aktiivinen jäsen

  Nyt ei oo hakemukset käytös. :P
   
 9. Mikimoka

  Mikimoka Jäsen

  Aurinkomaassa on tapahtanut hieman muutoksia, kartta muuttunut, käytössä on täysin custom mappi jossa on yksi iso manner ja saaria ja merta ympärillä, kartta on luoto käyttäen random generaatio(tällä saadaan malmien esiintyminen järkeväksi ja world paintteria on käytetty viimeistelyyn).

  Uusina juttuina mainitaan nyt aurinkomaassa on myös taottavia esineitä (kaikki aseet, työkalut ja muut vehkeet näiden takomiseen tarvitaan luonnollisesti muinaisia reseptejä jotka tippuvat mobeilta), Aurinkomaassa on myös muutama customoitu mobeja ja näiden uusien ominaisuuksien lisäks on paljonta muutakin. Mitään hakemuksia ei tarvitse jotta pääsee sisään. Ainoastaan minecraft 1.11.2 clientti, tosin itse suosittelen edelleekin optifine käyttöä.

  Aurinkomaassa kaikki pyritään rakentamaan survival. Creativen käyttö yritetään välttää kuin ruttoa. (Meillä on erillinen suunnitelu palvelin jossa kaupunkia / tulevaa linnaa suunnitellaan ennakolta ja sitten mennään kaivamaan resursseja ja rakennetaan se).