Premium CloudPvP (OPEN BETA) - New Generation KitPvP

Keskustelun alueella 'Palvelinlista: Suomalaiset Minecraft palvelimet' aloitti Kitsunes, 21.10. 2018.

 1. Kitsunes

  Kitsunes Jäsen

  [​IMG]

  Open Beta Versio 1.12.2
  IP: 151.80.78.207:25570
  <foorumi>

  CloudPvP avasi ovensa tänään Open Beta versioonsa. Tämä tarkoittaa sitä että bugeja löytyy runsaasti varmasti ja palvelinta kehitetään nopeaa vauhtia kokoajan! Palvelimen perustoiminnot kuitenkin toimivat. Voit ilmoittaa meille ongelmista ja antaa uusia ehdotuksia meille foorumeillamme. https://forumcloudpvp.tk


  "New Generation, täh?!?"
  Koitamme parhaamme tehdä KitPvP kokemuksesta paljon rikkaamman. Lisäämällä pisteet, joita pelaajat voivat saada eri haasteista sekä pelaajien tappamisesta. Näitä pisteitä voidaan käyttää uusien panssareiden sekä aseiden hankkimiseen. Palvelimelta löytyy myös Creative maailma jossa voit antaa luovuutesi virrata!


  Pelaajat vähissä?
  <discord>

  Pelaajia palvelimella ei alkuunsa varmasti paljoa ole ja pvp pelaaminen voi olla hieman vaikeaa yksin. Joten älä ujostele ja liity discord palvelimelle. Sieltä voit kysellä muita pelailemaan kanssasi palvelimelle jos palvelin vaikuttaa tyhjältä.

  Tulevaisuus
  Suunnitteilla on rakentaa kaikki palvelimen rakennuksen loppuunsa ja lisäillä erilaisia kittejä ostettavaksi palvelimelle. Myös erilaiset parannukset panssareihin ja aseisiin tulossa ehkä mahdollisesti myös mekaanisia erikoisaseita! Paljon muutakin voit ehdottaa palvelimeen lisättäväksi nettisivuiltamme.

  Kuvia
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 21.10. 2018
 2. Pilvinen

  Pilvinen Henkilökunta Ylläpitäjä Valvoja

  Ollaanko tässä PVP:tä jossain korkealla vai onko muuten vaan tuollainen nimi? Hieno logo, muuten.
   
 3. Kitsunes

  Kitsunes Jäsen

  Palvelimen spawni löytyy leijuvalta saarelta ja se on ympäröity pilvin sekä lisää leijuvia saaria. Tästä siis nimi.