Palvelimet Etsitään testaajia, kehitysideoita ja kehitysapua kehitteillä olevaan palvelimeen

Keskustelun alueella 'Minecraft: Yleinen keskustelu' aloitti Anakonda129, 24.4. 2020.

?

Olisiko tämäntyyppiselle palvelimelle mielestäsi kysyntää?

 1. Ehdottomasti!

  1 ääntä
  20,0%
 2. Voisi ehkä ollakin.

  2 ääntä
  40,0%
 3. En ole varma.

  2 ääntä
  40,0%
 4. Epäilen.

  0 ääntä
  0,0%
 5. Ei todellakaan.

  0 ääntä
  0,0%
 1. Anakonda129

  Anakonda129 Jäsen

  Tervehdys! On aika ilmoittaa kehitteillä olevasta projektistamme.

  Taustatarina:
  Vuosina 2014-2018 pyöri pieni, varmasti suurimmalle osalle tuntematon Sevencraft. Palvelin oli pieni eikä se oikein ottanut tuulta alleen, sillä selkeä kehitysidea puuttui ja Sevencraftia yritettiin venyttää milloin mihinkin muottiin. Kuitenkin yksi asia Sevencraftissä oli: mahtava ja uniikki yhteisö. Tämän yhteisön takia palvelinta jaksettiin pitää yllä neljä vuotta.

  Kolme Sevencraftin ydinporukan jäsentä kaipaa (ja on sulkemisesta asti kaivannut) samanlaista rentoa yhteisöä ja yhteishenkeä. Palvelinta, jossa kuunnellaan pelaajaa ja yhteisöä. Koska tälläisen palvelimen ja yhteisön kehittyminen vaatii aikaa, haluamme kehittää tälläisen palvelimen itse varmistaaksemme kehityksen suunnan. Haluamme myös varmistaa, että palvelin syntyy hyvälle pohjalle eikä kaadu saman tien.

  Projekti:
  Olemme aloittaneet uuden projektin tälläisen yhteisön luomiseksi. Palvelimesta tulisi erityisesti minipeleihin keskittyvä, ja sinne tultaisiin kehittämään myös custom-minipelejä ja panostamaan muutenkin asioiden toteuttamiseen omalla tavalla. Survival/creative/vastaavat erittäin yleiset pelimuodot tultaisiin todennäköisesti jättämään muille niitä tarjoaville palvelimille, jotta kehitys voitaisiin suunnata erityisesti minipeleihin. Panostus olisi erityisesti pelaajalähtöisessä kehityksessä ja rennossa ilmapiirissä. Tavoitteena on kehittää mukava ajanviettopaikka, johon tulla pelaamaan tai rupattelemaan.

  Jotain pystymme luomaan keskenämmekin, mutta hyvän palvelimen luontiin tarvitaan myös apua. Etsimmekin nyt kehitysavuksi projektiin testaajia, rakentajia tai muuta osaamista, josta voisi olla hyötyä. Jos sinulla on kehitysidea tai esimerkiksi idea minipelistä, kuulemme sen mielellämme. Voit kertoa myös mielipiteesi tästä projektista. Tule mukaan kehittämään uutta uniikkia yhteisöä!

  Voit kertoa kiinnostuksestasi projektiin vastaamalla tähän ketjuun tai https://forms.gle/ptAF9YkEt4KyLimM9


  Terveisin projektin kehitystiimi,
  Anakonda129, kristasarita ja Sensuuri
   
 2. Aleksanteri

  Aleksanteri Jäsen

  Tulee mieleen vanha kunnon CraftedSports. En varmaankaan ole liittymässä mukaan, mutta toivotan onnea kehitykseen!
   
 3. Anakonda129

  Anakonda129 Jäsen

  Kiitos!

  Kaikille projektista kiinnostuneille: projekti on edistynyt loistavasti, ja ehkä jo ensi viikon alkupuolella tähän ketjuun saattaa ilmestyä pieniä paljastuksia tulevasta! :bee:

  Etsimme myös edelleen projektiin mukaan testaajia testaamaan uusien ominaisuuksien toimivuutta sekä erityisesti rakennus- ja Skript-osaamista. Ilmoita kiinnostuksestasi vastaamalla aiemmin mainittuun neljän kysymyksen lomakkeeseen.


  Anakonda129,
  Projektin kehitystiimi
   
 4. Anakonda129

  Anakonda129 Jäsen

  [​IMG]

  Punakiven pelivaltakunta

  Projektimme on nyt saanut nimen! Lisäksi olemme edistyneet huimasti, ja avajaisia vietettäneen jo alle kuukauden päästä. Esittelemmekin nyt ylpeänä paljastuksia tulevasta Punakiven pelivaltakunnasta, yhteistöstä, josta pyritään kehittämään rento ja lämmin sekä pelaajia kehityksessään kuunteleva.

  Punakivessä on luultavasti avajaispäivänä kolme peliä, joista yksi on yksinpeli. Näistä kolmesta pelistä kaksi on enemmän tai vähemmän ideoitu ja toteutettu Punakiven toimesta! Tavoitteenamme on kehittää tasapuolisesti sekä moninpelejä että yksin pelattavia pelejä, jotta meillä viihtyisi myös ilman peliseuraa. Pelejä pyritään kehittämään etenkin alkuvaiheessa vähän nopeampaan tahtiin, jotta saamme palvelinta monipuolisemmaksi ja rikkaammaksi. Lisättäviin ja olemassa oleviin peleihin otetaan kehitysideoita pelaajilta.

  Yksi päätavoitteistamme on pyrkiä poikkeamaan muista ja kehittämään oma tyyli. Laatuunkin luultavasti tullaan panostamaan jo ihan sen takia, että joukossamme on perfektionisteja.

  Olemme yrittäneet tehdä Punakivestä myös arkkitehtuurisesti upean. Tässä on oman arviomme mukaan onnistuttu melko hyvin, vaikkemme olekaan mestareita. Mikäli sinä haluaisit auttaa meitä rakentamisessa, ilmoita kiinnostuksesi alempana olevien ohjeiden mukaisesti. Rakennusapu mahdollistaa Punakiven nopeamman kehityksen ja monipuolisemman pelikokemuksen, kun esimerkiksi pelikarttoja saadaan monia erilaisia. Tässä hieman kuvapaljastuksia, mitä on luvassa:

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  Haluaisitko auttaa meitä esimerkiksi testaamalla uusia ominaisuuksia tai ehkä rakentamisessa? Keksitkö jonkin muun asian, jossa voisit olla avuksi? Voit ottaa yhteyttä

  - Discordissa Anakondaan: Anakonda129 0633
  - vastaamalla lomakkeeseen https://forms.gle/ptAF9YkEt4KyLimM9
  - lähettämällä yksityisviestiä Minescenessä tai vastaamalla tähän


  Kuulemme mielellämme, mikäli sinulla on jotain sanottavaa projektista, kuten esimerkiksi ideoita, kysymyksiä tai palautetta.


  Anakonda129

  Punakiven pelivaltakunnan kehitystiimi
   
  Viimeksi muokattu: 17.5. 2020
 5. Anakonda129

  Anakonda129 Jäsen

  [​IMG]
   
 6. Varjo

  Varjo Henkilökunta Valvoja

  Uijui, nyt on kova ja mielenkiintoinen projekti!!
   
 7. Anakonda129

  Anakonda129 Jäsen

  Kiitos!

  Arvatkaas mitä, H-hetki lähestyy! Punakiven nettisivut on julkaistu osoitteessa https://punakivi.fi/

  Sieltä paljastuvat myös kolme avajaisminipeliämme Taisto, Pudotus ja Miinaharava. Käy lukemassa esittelyt sivuilta!

  Voit nyt myös liittyä Discordiimme https://discord.gg/9KpqbZr, niin pysyt päivitettynä tapahtumista ja pääset kertomaan mielipiteesi sivuista, paljastetuista peleistä tai projektista. Tai parannus-/kehitysehdotuksia?

  Kaikkiaan tämä avajaispäivä kätkee taakseen kuuden viikon kehitystyön, jonka aikana syntyi Punakiven pelivaltakunta sellaiseksi kun se huomenna nähdään. Todellakaan ei yhteisö ole valmis, vaan olemme nimenomaan yrittäneet luoda vain kestävän peruskallion tulevaa kehitystä varten ja eräänlaisen "julkisen betaversion", jotta projekti kehdataan julkistaa. Virheitä ja parannettavaa löytyy siis varmasti, ja tilaa onkin jätetty yhteisön kuulemiselle. Varsinkin ensi viikko on varattu virheiden korjaamiselle. Tämäntyyppisen yhteisön kehittyminen vie aikaa, kun tehdään priimaa.

  Teemme kuitenkin vielä tänäänkin pitkän päivän varmistaaksemme, että asiat eivät huomenna mene ihan pieleen. Pieni jännitys asiasta on kaikesta huolimatta päällä! Jos haluat auttaa meitä, löydät nettisivuilta myös ylläpitohakulomakkeen.

  Punakiven kehitystiimi toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi huomenna 1.6. klo 18 pidettäviin Minecraft-palvelimen avajaisiin osoitteessa mc.punakivi.fi.


  ---


  : Johtava perustaja Anakonda129 sekä perustajat kristasarita ja Sensuuri. :bee:
   
  Viimeksi muokattu: 31.5. 2020 13:21