Premium Finprison

Keskustelun alueella 'Palvelinlista: Suomalaiset Minecraft palvelimet' aloitti Hiiva, 8.11. 2018.

 1. Hiiva

  Hiiva Uusi jäsen

  Finprison.net


  Finprisoniin pääsee Minecraftin viimeisimmillä versioilla 1.8 alkaen. Suosittelemme silti käyttämään 1.8 versiota. Palvelin on perustettu vuoden 2017 alkupuolella.  Mitä serverillämme on?
  Finprison.net serverillä on 3 eri pelimuotoa. Niihin kuuluu Prison, Taistelu ja Skyblock. Prisonissa tarkoituksesi on louhia erilaisia materiaaleja ja suorittaa tehtäviä joita tulee viikottain lisää. Kun olet saanut tietyn määrän rahaa voit nousta leveleissä ja samalla aukaista uusia paikkoja, tehtäviä ja kaivoksia. Taistelu pelimuodon idea on taistella muita vastaan samalla saaden tapoista rahaa ja rahalla voi päivittää taisteluvarustusta. Serverillämme on myös mahtava ylläpito joka auttaa pelaajia ja kehittää serveriä kokoajan! Myös serverin visuaalinen puoli on täydellistä, ja siitä voimme kiittää serverin ammattitaitoisia rakentajia.


  Discord: https://finprison.net/discord
   
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Ei tykkää Ei tykkää x 1
  • Lista
 2. Emmitin

  Emmitin Jäsen

  Vihdoinkin asiallinen reitti mainostaa serveriä! Siitä plussat. :relieved: Serveristä liikkuu meinaan negatiivisia huhuja syystä, että porukka botteineen käy mainostamassa muilla servereillä..

  ps. kuvat ois kivat
   
  Viimeksi muokattu: 8.11. 2018
  • Tykkää Tykkää x 3
  • Juuri näin! Juuri näin! x 1
  • Lista
 3. Huuqo

  Huuqo Jäsen

  miksei sais mainostaa
  aika paska servu jos pelaajat lähtee toisel servul heti ku joku sanoo niin
   
 4. Emmitin

  Emmitin Jäsen

  Sainoinko mä että pelaajat lähtis? Siitä ei ole kyse, päinvastoin. Se on huonoa käytöstä mainostaa toisten servereillä (kiellettyä myös monessa paikassa) ja antaa huonon kuvan mainostettavasta serveristä.
   
 5. Huuqo

  Huuqo Jäsen

  miksi se antaa huonon kuvan
   
 6. Pilvinen

  Pilvinen Henkilökunta Ylläpitäjä Valvoja

  Varmaan sen takia, että muut yrittää pelata rauhassa ja sitten ne joutuukin katsomaan bottien spammia. Etkö sä itse koe sellaista rasittavaksi? Se on vähän sama kuin myyntimiehiä kävisi sun kotiovella joka päivä tyrkyttämässä sulle kaikkea paskaa josta sä et ole kiinnostunut. Se on huonoa käytöstä tyrkyttää muille asioita väkisin paikoissa joissa ihmiset ei ole siitä syystä, että ne etsii jotain.
   
 7. Alepallo2

  Alepallo2 Elinikäinen kunniajäsen

  oon pelannu tääl ja mahtava servu suosittelen jos on tylsää
   
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Ei tykkää Ei tykkää x 1
  • Lista