Premium Hiekkalandia - Helppo Survival - 1.13.2 - ChestShop

Keskustelun alueella 'Palvelinlista: Suomalaiset Minecraft palvelimet' aloitti xOskuMC, 27.10. 2018.

 1. xOskuMC

  xOskuMC Uusi jäsen

  [​IMG]

  En omista Hiekkalandiaa enää. Serverilla olevat jutut voivat olla nykyään erilaisia kuin täällä Minescenessä.

  IP: Hiekkalandia.net9.fi
  Discord: https://discord.gg/ZheKDhq


  Hiekkalandia

  Kuten nimestä voikin päätellä, Hiekkalandia on Suomalainen minecraft-palvelin. Hiekkalandia perustettiin noin 4-5 vuotta sitten ja melkein vuoden jälkeen perustamisesta Hiekkalandian toiminta lopetettiin. Pidin aika pitkän tauon minecraft-palvelimien omistamisesta, mutta nyt on taas aika tulla takaisin.
  Lyhyt kuvaus Hiekkalandiasta
  • Hiekkalandia on survival-palvelin. Hiekkalandiassa ei ole PVP päällä, joten toiset pelaajat eivät voi tappaa sinua etkä sinä heitä.
  • Hiekkalandiassa on erittäin helppoa aloittaa survivalin pelaaminen. Pelaajat saavat puutyökalut, hieman ruokaa ja muutaman sieminen heti, kun liittyvät palvelimelle.
  • Cracked, joten et tarvitse ostettua Minecraftia pelataksesi.
  • Minecraft-versio, jolla pääsee palaamaan: 1.13.1.
  • Hiekkalandiassa on plugin, jolla pelaajat voivat tehdä oman kauppansa, missä he voivat joko myydä tai ostaa tavaroita.
  • Pelaajat saavat ilmaiseksi /fly-komennon sekä yhden sethomen lisää olemalla aktiivisa.
  • Isoin osa plugineista on suomennettuja, joten Hiekkalandiassa on helppo pelata vaikka ei osaisi englantia.
  • TNT ja creeperit eivät tee tuhoa.
  • Kun sukeltaa kurpitsa päässä, happi ei lopu.
  • Endermanit eivät voi ottaa palikoita.
  • Jää ei sula, joten sitä voi käyttää talojen rakennukseen mainiosti.
  • Ylläpito suojaa pelaajille alueita, joille pelaajat haluavat rakentaa jotta heidän rakennuksiaan ei grieffattaisi.
  • Grieffaamista ei tarvitse pelätä Hiekkalandiassa, koska palvelimella on plugin, jolla grieffaajat saadaan kiinni ja grieffaukset korjattua.
  Miksi Hiekkalandia?
  Hiekkalandia on yksinkertainen pieni survival-palvelin, jonne voi tulla viettämään aikaa yksin sekä kaveriporukan kanssa minkä ikäisenä tahansa. Hiekkalandia on survival-palvelin, joten siellä ei voi tappaa toisia pelaajia, joten se on täydellinen paikka tulla oleskelemaan ja rauhoittumaan normaalin survivalin parissa. Vaikka palvelimen idea on aika yksinkertainen, Hiekkalandiassa on silti paljon tekemistä. Palvelin ei kuitenkaan ole täysin vanilla. Pelaajat voivat tehdä omia kauppoja sekä ostaa/myydä palvelimen omiin kauppoihin tavaraa. Jos pelaat aktiivisesti saat rankin, jolla saat yhden sethomen lisää sekä /fly-komennon, joka helpottaa huomattavasti palvelimella pelaamista.

  - Pelaajat voivat tehdä omia kauppoja sekä kyliä. Ylläpito voi laittaa warpit kyliin ja mahdollisesti myös kauppoihin.

  - Kenenkään ei tarvitse pelätä grieffaamista. Palvelimella on plugin, jolla pystyy havaitsemaan kuka on grieffannut sekä peruuttamaan grieffaukset, palauttaen kaiken normaaliksi.

  - Ylläpito voi suojata pelaajille alueita. Näin varmistetaan, että pelaajien rakennuksia ei grieffata.

  - Hiekkalandia on cracked minecraft-palvelin, joten kuka vaan voi liittyä palvelimelle ilman ostettua minecraftia! Cracked-minecraftissa voi laittaa minkä nimen haluaa joten perjaatteessa pelaajat pystyvät mennä toistensa käyttäjille, mutta tämä on estetty pluginin kanssa. Pelaajat joutuvat ensin rekisteröitymään kirjoittamalla /register (salasana) (salasana) ja joka kerta kun he tulevat takaisin he joutuvat kirjautumaan sisään kirjoittamalla /login (salasana).

  Miten Hiekkalandia eroaa muista?

  Ylläpito valitaan erittäin huolellisesti. Yksi syy, miksi ihmiset alkoivat pelaamaan Hiekkalandiassa oli ylläpito. Palvelimella ei juuri ole muuta ylläpitoa muuta kuin omistaja tällä hetkellä, koska sille ei ole tarvetta. Hiekkalandiassa ylläpidon yksi tärkeimmistä tehtävistä on olla ystävällinen, avulias sekä kohtelias. Näin palvelimella pelatessa kaikilla on mukavaa.

  Hiekkalandiassa saa komentoja, joita muilla palvelimilla ei saisi normaalina pelaajana. Palvelimen tarkoitus on olla rento ja helppo survival-palvelin. Aktiiviset pelaajat palkitaan rankilla, jolla pystyy käyttämään /fly-komentoa sekä pystyvät asettaa 2 sethomea yhden sijasta.

  Tervetuloa pelaamaan Hiekkalandiaan!

  IP: Hiekkalandia.net9.fi
  Discord: https://discord.gg/ZheKDhq


   
  Viimeksi muokattu: 29.10. 2018
 2. Pilvinen

  Pilvinen Henkilökunta Ylläpitäjä Valvoja

  Hyvältä näyttää. Pistä ihmeessä lisää kuvia jossain välissä. Päivitin palvelimen nimen tohon viestiketjuun, niin tiedetään mistä on kyse.
   
 3. xOskuMC

  xOskuMC Uusi jäsen

  Kun olen saanut rakennettua serverille enemmän juttuja pistän lisää kuvia ja kiitos!
   
 4. Alepallo2

  Alepallo2 Elinikäinen kunniajäsen

  kivalta näyttää.