Kaupallinen korho.fi - Suomalainen » laadukas » edullinen - Minecraft-palveluntarjoaja

Keskustelun alueella 'Minecraft: Minecraft aiheiset sivustot' aloitti korhox, 18.2. 2019.

 1. korhox

  korhox Jäsen

  Hei!

  Yritykseni korho.fi on aloittanut toimintansa jo 2016 alussa, mutta nyt laajentanut myös Minecraft-palvelimien vuokraamiseen. Minecraft-palvelimien lisäksi meiltä löydät myös verkkotunnukset, webhotellit sekä verkkosivujen ja graafisen suunnittelun palveluita.

  Tilatessasi Minecraft-palvelimen, se asennetaan automaattisesti, kun maksutapana on PayPal. Muina maksutapoina meiltä löytyy tilisiirto ja toisille palveluille myös paperilasku.

  Minecraft-palvelimiin kuuluu aina:
  [​IMG] [​IMG] [​IMG]
  [​IMG] [​IMG] [​IMG]
  [​IMG] [​IMG] [​IMG]


  Jokaiselle Minecraft-palvelimelle kuuluu mukana aliverkkotunnus minunpalvelin.mineservu.fi. Samaan alidomainiin pääsee myös verkkosivun kautta http://minunpalvelin.mineservu.fi/. Toistaiseksi sivu ei tunnista, että onko palvelin päällä. Tulevaisuudessa sivulle on tulossa palvelimen tilan tarkastaminen.

  Asiakaspalvelumme pyrkii auttamaan myös lisäosien käyttöönotossa, eikä heti ensimmäisenä ole käännyttämässä asiakkaita pois selvittämään asiaa yksin.

  Hallintapaneelimme ovat käyttöömme kustomoituja ja noudattavat samaa korho.fi:n brändiä. Minecraft-palvelinhallinnassa voit valita jopa vaalean ja tumman teeman välillä. Hallintapaneelimme ovat myös avoimia uusille ideoille ja kehitämme palveluitamme jatkuvasti.

  Mukana minua avustamassa asiakaspalvelun nopeuttamiseksi on @Paatu.

  Uutena asiakkaana saat saat 25% alennusta ensimmäisestä kuukaudesta - minkä tahansa Minecraft-palvelimen tilauksessa. Käytä tilauksen yhteydessä koodia MINESCENE.

  Sivusto:
  https://korho.fi/

  Tilaaminen ja laskutus:
  https://laskutus.korho.fi/

  Discord:
  https://discord.gg/C2qvNYE

  Idea? Parannusehdotus? Löysitkö virheen?
  Älä epäröi ottaa yhteyttä. Voit ottaa minuun yhteyttä Discordissa tai suoraan asiakaspalveluun: https://laskutus.korho.fi/submitticket.php

  [​IMG]

  Hallintapaneelin värit voit vaihtaa profiilissasi, kun olet kirjautunut Minecraft-palvelinhallintaan.
   
  Viimeksi muokattu: 19.2. 2019
 2. korhox

  korhox Jäsen

  Varaan tämän viestipaikan päivityksille :)