Premium Seikkailumaa - 1.15.2 - Survival - Skyblock - Creative - Hide and Seek [24/7]

Keskustelun alueella 'Palvelinlista: Suomalaiset Minecraft palvelimet' aloitti Emmitin, 23.3. 2016.

 1. Emmitin

  Emmitin Jäsen

  Seikkailumaa on suomalainen Minecraft serveri, joka avattiin 27.12.2015.

  Pääosassa serverillä on hard-tasoinen survival (1.15.2). Serverillä on mukava ja aktiivinen peliyhteisö, johon pääset kyllä varmasti mukaan. Seikkailumaa on lapsiystävällinen serveri, jossa pelaajat kunnioittavat toinen toisiaan käytöstapoja myöskään chätissä unohtamatta.

  Survivalissa voit suojata oman talosi, tehdä kauppaa torilla, sekä osallistua kahden viikon välein järjestettävään "Varastojen metsästäjät" -tapahtumaan. Jossa joka toinen sunnuntai myydään varastoja korkeimmalle pelirahan tarjoajalle. Voit rakentaa oman talon tai muuttaa kyliin, warpilliset kylät löydät serverin survin spawnilta. Warp-kyliin on serverillä mahdollisuus ostaa erikoisflageja (esim. mob-spawnin deny).

  Pelaajilla on mahdollisuus suorittaa erilaisia tehtäviä eli questeja. Spawnilla kannattaa hieman seikkailla. Sieltä nimittäin löytyy mm. Emmin frisbeegolfrata, ja NPC-heepoja, joille muutamia guesteja palautellaan. Voit testata parkourtaitojasi wipeoutissa tai parkour-radoilla (warpit löytyy).

  Spawnilla on oma pankki, jonne voit tallettaa arvomalmeja ja muuttaa ne näin rahaksi. Voit myös ostaa niitä, mutta kurssi on hieman heikompi, joten mieti tarkkaan. Rahayksikkönä serverillä toimii euro (€). Rahalla voit vaikka vuokrata oman kaupan torilta ja myydä toisille pelaajille tavaraa haluamaasi hintaan.

  Survivaliin on maksullinen /rtp eli randonteleport-komento. Se maksaa 100e/kerta ja vähintään 5min joutuu odottelemaan rtp:iden välillä.

  Grieffaus, varastaminen ja tappaminen ei ole sallittua ja kaikenlaisista peliä helpottavista clienteistä / resourcepackeista (=hax/xray) saa aina bannit.

  Pelaajien välinen taistelu on keskitetty Pvp-areenalle, jonne pääset /warp pvp. Mob-grieffing on päällä, eli zombit pääsevät puuovista sisään, creeperit tekevät vahinkoa maastoon räjähtäessään ja endermanit vie blockkeja. Endissä pelaajat (edes vipit) eivät voi lentää. Eli seikkailu tapahtuu jalkaisin tai elytralla. Endiä resetoidaan noin 2kk välein.

  Mappiresetti suoritettu 15.2.2020

  Hide and Seek, eli pelaajat menevät piiloon blockkeina ja seekerit yrittävät heidät löytää. Pienin pelaajamäärä per mappi on 2-3 ja suurin 15. Käytössänne viikoittain vaihtuvia mappeja, joista osa on pelaajien käsialaa. :) Lisätietoa vielä serveriltä. Pelaajat voivat myös itse suunnitella mappeja ja parhaat pääsevät pelattaviksi.
  /server hs.

  Skyblock on nykyään avaruusteemainen. Joudut pitämään ulkoilmassa kypärää päässä, ja hyppäät normaalia korkeammalle. Voit valita aloitussaaresi komennolla /is. Aloita tekemällä cobblegeneraattori, johon ohjeet löydät mm. YouTuben ihmeellisestä videomaailmasta.
  /server skyblock. Huom. Skybockkiin pääset vain versiolla 1.12.2!


  Creativeen pääset komennolla /server creative. Saat oman plotin komennolla /ps auto. Lisää ohjeita löydät serveriltämme. Creativessa voit vaihtaa pelimuotoa surviin komennolla /gamemode 0 ja takaisin creativeen /gamemode 1. Voit siis järjestää esimerkiksi omia pvp-matseja tai pelata ropea creativessamme. Lagikoneet ja epäasialliset rakennelmat johtavat yleensä banneihin.

  Pidä hauskaa, mutta älä unohda järjen käyttöä. :) Tarkempaa ohjeistusta ja säännöt löydät serverin nettisivuilta. Sivuilta löydät myös ihmiset serverin takana, sekä paljon muuta.

  Mitä kaikkea seikkailtavaa juuri Sinä löydätkään? Mukavia pelihetkiä.

  Nettisivut: Seikkailumaa.net
  Discord: https://discord.gg/fNjkhP6
  IP: seikkailumaa.net / 185.38.0.104:25565 (Net9)

  s[​IMG]
  Surviin /warp survival

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  Uutta spawnia. /spawn (/server survival)

  [​IMG]
  Acid Island /server skyblock

  [​IMG]
  Hide and Seekin mappeja voivat myös pelaajat suunnitella /server hs

  [​IMG]
  Creative jatkaa elämäänsä /server creative


  [​IMG]
  Spawni linnan sisäpihan suuren puun sisällä.
  [​IMG]
  /warp survival

  [​IMG]
  Creativemaailmassa voit rakentaa maastoon tai plotille, vain mielikuvitus on rajana.

  [​IMG]
  Frisbeegolfradan voit pelata 9 tai 18 väyläisenä. Hyviä heittoja. :)

  [​IMG]
  Museoon kerätään serverin historiaa ja hyviä letkautuksia.

  [​IMG]
  Kirjastoon pelaajat voivat kirjoitaa omia kirjoja sekä lukea muiden teoksia.

  [​IMG]
  Pvp on sallittu sille tarkoitetulla areenalla, johon mennään survin tavaroilla, joita et menetä mutta ne kuluvat. /warp pvp

  [​IMG]
  Hide and Seek /server hs
   
  Viimeksi muokattu: 15.2. 2020
  • Tykkää Tykkää x 12
  • Kumiankka Kumiankka x 1
  • Lista
 2. Hukkava

  Hukkava Jäsen

  Aika perus massaserveri, mutta selvästi panostetumpi kuin monet muut ja saatan tulla joskus käymäänkin serverillä. Plussaa upeista rakennuksista. :sunglasses:
   
  Viimeksi muokattu: 23.3. 2016
  • Juuri näin! Juuri näin! x 2
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Lista
 3. Oka

  Oka Aktiivinen jäsen

  +Ei hirveesti jonneja
  +Kiva spawn
  -''Perus massaservu''
   
  Viimeksi muokattu: 13.11. 2016
 4. Jumalamoodi

  Jumalamoodi Jäsen

  Monessa tän tapaisesta palvelimesta en edes kiinnostuisi, mutta serveripostaus oli parempi kuin monen muun loistavan idean omaavan palvelimen. Ainakin hemmetin paljon plussaa sulle Emmi loistavasta serveripostauksesta! :)
   
  • Juuri näin! Juuri näin! x 4
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Voittaja Voittaja x 1
  • Lista
 5. Emmitin

  Emmitin Jäsen

  Serveri päivitetty yleisön pyynnöstä 1.9.2 versioon. Creative muutettu plotworldiksi ja skywars elää hetken tauolla odottaen pluginiaan. :) Uusia seikkailuja luvassa.
   
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Ei tykkää Ei tykkää x 1
  • Lista
 6. Emmitin

  Emmitin Jäsen

  Serverin alkupostausta päivitetty, ja skyblock nostettu kehiin. Kesällä tulossa jotain kivaa taas :3
   
 7. Emmitin

  Emmitin Jäsen

  Alkupostausta taas päivitetty. Seikkailumaa on siirtynyt omalle platformille, joten ne jotka eivät seikkailumaa.net osoitteella ole päässeet, niin huomioikaa uusi numeroIP. :)
  Ja kyllä versio 1.10.2 on saavuttanut seikkailut kera mappiresen. Skywars myös taas auki.

  Tulossa kesän aikana miniseikkailuna: Geokätköily. Ja frisbeegolfissa saa edelleen haastaa.
   
 8. epe07

  epe07 Tunnettu jäsen

  Mikä hiton numero ip?
   
  • Hyi Hyi x 2
  • Huvittava Huvittava x 1
  • Kumiankka Kumiankka x 1
  • Lista
 9. Emmitin

  Emmitin Jäsen

  No siis luulin, että tuosta ymmärtäisi. Servulle pääsee ip:llä seikkailumaa.net, joka on siis tekstiä. Jotkut, kuten allekirjoittanut, ei tuolla tekstihärpäkkeellä kuitenkaan jostain syystä servulle pääse, joten heille on käytössä tuo 151.80.78.198:25565, jossa siis numeroita. Kai nuo "numeroip" ja "teksti-ip" on sit mun omia sanoja. Mutta hyvä ku kysyit, josko tämä selventi asiaa. :) Kaksi ip:tä toisessa tekstiä, toisessa numeroita.
   
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Juuri näin! Juuri näin! x 1
  • Tietopaketti Tietopaketti x 1
  • Lista
 10. epe07

  epe07 Tunnettu jäsen

  Domain ei tietääkseni ole IP. :D
   
  • Juuri näin! Juuri näin! x 1
  • Huvittava Huvittava x 1
  • Kumiankka Kumiankka x 1
  • Lista
 11. Jumalamoodi

  Jumalamoodi Jäsen

  Jos nyt kuitenkin koittaisit ymmärtää mitä tarkoitetaan jos puhutaan numero-ip:stä ja teksti-ip:stä.
   
  • Juuri näin! Juuri näin! x 4
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Voittaja Voittaja x 1
  • Lista
 12. epe07

  epe07 Tunnettu jäsen

  Ok.
   
 13. Emmitin

  Emmitin Jäsen

  No mut, oon punapääni alla täysi blondi, joten en yhtään ihmettele, jos sanon jotain väärin. :D
   
 14. Emmitin

  Emmitin Jäsen

  Postaan ihan vain postaamisen ilosta :)
   
 15. Emmitin

  Emmitin Jäsen

  Välillä täälläkin. :) -up
   
 16. Emmitin

  Emmitin Jäsen

  Serverin alkupostausta hieman päivitetty, sillä serverille avattu oma Hide and Seek :) Tervetuloa kokeilemaan.
   
 17. Emmitin

  Emmitin Jäsen

  Serveri päivitetty 1.11 versioon ja survivalin mappi resetoitu. Mapin koko nyt halkaisijaltaan huikeat 20k block. Seikkailumaan kolmannet seikkailut avattu tänään.

  Mitä uutta?
  -Spawni on vaihtunut, johan sitä vanhaa melkein vuosi katseltiinkin - Kuvia tulossa :)
  -Resurssimaailma lisätty, johon pääsee komennolla: /warp resurssi. Säilytetään survi siistinä ja kerätään suuremmat aavikot resurssin puolelta, jossa maiseman tuhoaminen on sallittu.
  -Randomtp lisätty, mutta koska servu on hard, niin mieti milloin ja miten käytät sillä /rtp maksaa 100 mania (pelirahaa) ja voit käyttää sitä vain tunnin välein.

  Muita uutisia:
  -Hide and seek on ollut suosittu, ja pelaajat ovatkin saaneet tehdä myös itse mappeja, jotka vaihtuvat viikoittain. Mappeja voi tehdä creativeen ja parhaimmat pääsevät hs servullemme.
  -Seikkailumassa pidetään. Tiistai-iltana 27.12. serverin 1-vuotissynttärit. Katsotaan mitä kivaa sinne keksitäänkään. :)
   
 18. Emmitin

  Emmitin Jäsen

  Alkupostaukseen päivitetty kuvamateriaalia (vanhat kuvat spoilattu), sekä myös alkupostauksen tietoja päivitelty. Olemme muuttaneet palvelinten sijainnin Suomeen, jonka ansiosta domain pysyy samana mutta ip vaihtui (löydät alkupostauksesta).

  Muutoksen koki myös Skyblock joka on nykyään myrkyllinen skyblockkiin perustuva Acid Island. Vesi on myrkyllistä ja saaresi onkin meren ympäröimänä. Kääk. Ehditkö rakentaa suojan ennen ensimmäistä happosadetta?
   
 19. Emmitin

  Emmitin Jäsen

  Nostoa tälle. Endin resetti lähestyy.
   
 20. Emmitin

  Emmitin Jäsen

  Serverin Spawnimaailmassa Aprillijahti tänään ja jatkuupi vielä huomisen. Tehtävänäsi on metsästää 10 Silliä ja 10 Kuravettä spawnin arkuista.

  Tulossa olevia tapahtumia ovat mm. "Varastojen metsästäjät Seikkailumaa" (tätä varten kannattaa Maneja kerätä jo taskun pohjalle) :)
   
 21. Emmitin

  Emmitin Jäsen

  Ensimmäinen varastojen metsästäjät järjestettiin onnistuneesti pari viikkoa sitten, seuraava Seikkalumaan varastojen metsästäjät järjestetään 4.6.2o17. Tervetuloa huutamaan huikeita varastoja, jotka voivat sisältää joko roskaa tai aarteita. Eniten tarjoava saa kaiken varaston sisällön itselleen, eli kipin kapin keräämään servun rahaa Maneja. :)

  Vanhat questit on resetoitu uusien tieltä. Uusia questeja ilmestyy servulle vähitellen.
   
 22. Emmitin

  Emmitin Jäsen

  Mappiresetti suoritettu ja siirrytty 1.12. versioon. (1.11.2 vielä skyblockissa tämän päivän). Resetoitu maailmat: survival, resurssi, nether ja end.

  Hide and Seekistä on resetoitu pelaajien statsit. :)

  Tällä kertaa uudistuksen koki serverin vaikeustaso, joka edelleen on siis hard, mutta mob-grieffing on päällä. Nyt siis zombit pääsevät puuovista sisään, creeperit tekevät vahinkoa maastoon räjähtäessään ja endermanit vie blockkeja. Mutta vastaavasti villagerbreeding on nyt helpompaa.
  Endissä pelaajat (edes vipit) eivät voi lentää. Eli seikkailu tapahtuu jalkaisin ilman mitään helpotuksia.
   
 23. Emmitin

  Emmitin Jäsen

  Nostetaanpa vaikka ihan versiomuistutuksen kunniaksi. Nykyään eletään siis jo tuota 1.12.1 versiota. :) Hengissä ollaan ja pelaajia iltaisin ja viikon loppuisin ollut ihan mukavasti. Mukavia pellaajia. Kuvassa Varastojen Metsästäjiä. :)
  [​IMG]
   
 24. Eki

  Eki Aktiivinen jäsen

  Kuulostaa panostetulta servulta. Pakko käydä joskus.
   
 25. Tampio

  Tampio Uusi jäsen

  Heittämällä paras servu missä olen pelannut.

  Aina saanut apua jos on ollut joku ongelma tai en ole osannut jotain asiaa.
  Olen huomannut että myös muita pelaajia autetaan ja opastetaan.

  Kiroiluun, haukkumiseen yms. ääliömäiseen käytökseen chatissa puututaan napakasti.

  Survissa kartta on riittävän suuri jotta jonkun mökki ei ole heti sadan blokin päässä.

  Olen servulla osallistunut huutokauppaan, heittänyt frisbeeta, pelannut hide and seekkia, osallistunut kukkajahtiin yms.

  Sanomattakin selvää että survissa silti kuluu aika parhaiten mutta nämä vaihtelut on mahtava lisä täällä pelaamiseen. :hymy:
   
 26. Emmitin

  Emmitin Jäsen

  Seikkailumaa täytti 27.12.2017 huimat 2 vuotta julkisessa elämässään. Synttäreitä juhlittiin tnt:llä ja laavalla tuhoten koko survivalin mappi. Eilen (28.12.2017) hurjan päivityksen jälkeen avattiin Seikkailumappi nro 4. Tässä hieman päivitettyä listaa "muutoksista" edelliseen mappiin verraten.

  - Pankki taisi mennä viime mapissa jotain kautta konkurssiin? Se maksaa nykyään vähemmän timanteista ja muista, lisäksi se ei huoli enää emeraldeja muuna kuin orena (silk touch on siis heti alkuun arvossaan).

  - Spawni toki vaihtui, samoin /warp survivalin spawni on uusittu.

  - Kirjasto on tekemässä paluun, muutamia ensimmäisten mappien kirjoja on säästetty ja pääsette pian nostalgisiin tunnelmiin lainaamalla kirjastosta kirjoja iltojen ratoksi.

  - Vaikeustasot ja mob-grieffing pysyi samana verrattuna edelliseen mappiin. Eli varokaa edelleen niitä creepereitä.

  - Kyläwarppi maksaa 50k euroa, edelleen muut samat kyläwarpin saamiseen olevat ehdot ovat voimassa. Lisäksi kylille tulossa myyntiin muutamia flageja.

  - Talleokeroissa pystyi muistoesineet kuljettamaan uuteen mappiin, tallelokeron tuotteita jaetaan oikeille omistajille sitä mukaan, kun ne käydään läpi.

  - Huutokaupat palaavat ruutuun 7.1.2018, ensimmäisessä "Varastojen metsästäjissä" tiedossa ainakin rakennusmateriaaleja ja jotain pientä kivaa. Hinnat pyritään pitämään vähän järkeväpinä timantin arvon laskettua.


  :35:6: Tervetuloa aloittamaan uudet seikkailut! :35:6:
   
 27. Emmitin

  Emmitin Jäsen

  Päivitetty ja mappi resetoitu 1.9.2018. Versio 1.13.1 survival, muut pelimuodot elävät vielä 1.12.2. :)
   
 28. Emmitin

  Emmitin Jäsen

  Versiopäivitys 1.13.2 tehty Survivaliin ja Creativeen. Seikkailucon järjestetään huomenna, lisätietoa discordissamme. :)
   
 29. Emmitin

  Emmitin Jäsen

  Alkupostausta hieman päivitetty, Hide and seek on päivitetty bugeineen versioon 1.13.2 (pelaajat ovat rakentaneet hienoja uusia mappeja), skyblock jatkaa vielä hetken 1.12.2. versiolla. Serverillä rakennuskipailu uudelle pvp-areenalle käynnissä. Lisäksi Varastojen metsästäjät joka toinen sunnuntai. Huomenna seuraavan kerran taas klo 18. :)

  :35:6:Discordistamme kaikki ajantasaiset uutiset. :35:6:
   
 30. Emmitin

  Emmitin Jäsen

  BuildBattle avattu! :) /server bb
   
 31. Genz

  Genz Jäsen

  Pitääkin tulla lähipäivinä servulle katselemaan, vaikuttaa kuvien perusteella hyvältä ja vissiin myös suhteellisen aktiivisesti päivitetään :). Ilmeisesti myös suhteellisen iso pelaajakunta palvelimella?
   
 32. Emmitin

  Emmitin Jäsen

  Mappiresetti suoritettu 15.6. versiolla 1.14.2 toimii survival ja creative. Muut palvelimet perästä. Alkulagit alkaa jo pikkuhiljaa helpottamaan, joten tervetuloa pelailemaan.
   
 33. Emmitin

  Emmitin Jäsen

  Seikkailumaassa tapahtuu:

  - seikkailujoulukalenteri (/warp joulukalenteri)
  - spawnilla kilpikonnajahti (etsi veden ääreltä 7 kilpikonnaa)
  - joka toinen sunnuntai Huutokaupan metsästäjät
  Tulossa 27.12. SeikkailuCon ja Seikkailumaan 4v synttärit. :)

  Versio siis 1.14.4.
   
 34. Emmitin

  Emmitin Jäsen

  Serveri on päivitetty versioon 1.15.2 ja survi on resetoitu. Tervetuloa uuteen mappiin ihastelemaan mehiläisiä.