Kehitteillä Sovalla

Keskustelun alueella 'Minecraft: Palvelimen ylläpito' aloitti Tristisi, 7.12. 2017.

 1. Tristisi

  Tristisi Jäsen

  Sovalla
  Sovalla on rakentamiseen keskittyvä, pienillä roolipelielementeillä varustettu palvelin. Sovallassa pelaaja voi perustaa oman kyläyhteisönsä kaveriporukalla tai päästää luovuutensa valloilleen ja keskittyä yksin rakentelemiseen.

  Rakennustaitojen todistamisen myötä pelaaja voi nousta taitotasonsa mukaan ja ansaita rakentamista helpottavia ominaisuuksia, kuten Magic Carpet.

  Sovallan resurssimaailmasta rakennustarvikkeet löytyvät helposti, eikä tarvitse miettiä mistä esimerkiksi puunsa hakkaa. Resurssimaailman spawnia saavat kokeneemmat pelaajat kehittää yhdessä esimerkiksi rakentamalla automaattisia farmeja.

  Palvelin on vielä kehitysasteella.
  Seuraa tätä ketjua. Sovalla tulee myöhemmin hakemaan yhteisöönsä rakentajia rakentamaan spawneja, ennen palvelimen aukeamista.

  Discord
   
  Viimeksi muokattu: 7.12. 2017
 2. Pilvinen

  Pilvinen Henkilökunta Ylläpitäjä Valvoja

  Sulta unohtu nimestä yks "h". Ja olis kiva saada jossain välissä sitten kuvia.
   
 3. Liimaaja

  Liimaaja Jäsen

  Kuulostaa tylsältä, miten (vaan) rakentelu rpg voi olla hauskaa?

  PS. Koodaako Bensku tämänkin?
   
 4. Tristisi

  Tristisi Jäsen

  Ihmisillä on tapana tykätä erilaisista asioista. :) Haluan tehdä jotain sellaista, mistä itse pidän. Bensku ei ole tässä mukana, hällä on kiirus toisaalla ja haluan opetella tekemään jotain ihan itse. Tervetuloa katsomaan sitten kun valmistuu :)

  E: Tarkennettakoon vielä, että pienet roolipelielementit tarkoittavat tässä tapauksessa esimerkiksi tuolilla istumista ja kauppa-arkkuja ym pieniä ominaisuuksia, joita ei pelkässä rakentamisessa tarvitse. Näitä pelaajat voivat itse hyödyntää omissa kyläyhteisöissään, mikäli haluavat roolipelata.

  Palvelimelle ei tule ylläpidon toimesta järjestettyjä roolipelillisiä tapahtumia, ammattijärjestelmää tai muuta koko serverin hallinnan alla olevaa roolipelillistä järjestelmää. Ainoastaan rakentajien tason nousu tehtyjen rakennusten ja pelattujen tuntien mukaan. :)
   
  Viimeksi muokattu: 8.12. 2017
 5. Valdepalde

  Valdepalde Jäsen

  Pikakutsu on vanhentunut
   
 6. Oka

  Oka Aktiivinen jäsen

  Aa tuolilla istuminen on roolipelimäistä ok
   
 7. Huuqo

  Huuqo Jäsen

  Kuulostaa kivalta, mutta uskotko, että pelaajien kiinnostus pelkkää rakentamista kohtaan säilyy? Pitäisikö rakentamista helpottaa huomattavasti ja pitäisikö kylille luoda omat pelaajien käytettävissä olevat hallintapaneelit, talous ja mahdollisuus nimetä virkahenkilöitä?

  Köyhyyden luominen, sosiaaliturva, verot, luonnonkatastrofit rakentamiseen painottuvassa roolipeliyhteisössä, miltä kuulostaisi?
  Nämä ovat vain ehdotuksia ja niiden toteuttaminen on tietysti sinun päätettävissä.
   
 8. Oka

  Oka Aktiivinen jäsen

  Tää
   
 9. Liimaaja

  Liimaaja Jäsen

  Ai, no käsitin siis hieman väärin, mutta en itse kutsuisi kyseisiä roolipelielementeiksi.. mutta just tää mitä Huuqo sanoi, riittääkö pelaajien kiinnostus?