Kaupallinen Speek.fi » Edulliset ja tehokkaat Minecraft-palvelimet

Keskustelun alueella 'Minecraft: Minecraft aiheiset sivustot' aloitti Paatu, 21.5. 2019.

 1. Paatu

  Paatu Jäsen

  Hei!

  Speek.fi, joka toimi ennen korho.fi -nimellä tarjoaa edullisia ja tehokkaita Minecraft-palvelimia. Lisäksi tarjoamme myös verkkotunnukset, webhotellit sekä verkkosivujen ja graafisen suunnittelun palveluita. Tarjoamme mahdollisesti tulevaisuudessa myös pelipalvelimia muillekin pelialustoille kuin Minecraft.

  Palvelumme, kuten palvelimet ja verkkotunnukset on mahdollista maksaa käyttäen PayPal- tai paysafecard- maksutapaa, jolloin palvelu asentuu välittömästi. Tilisiirto ja paperilasku ovat myös mahdollisia, jolloin palvelu asentuu vasta kun maksu näkyy meidän tilillämme.

  Jokaiselle Minecraft-palvelimille kuuluu myös aliverkkotunnus, tällä hetkellä tarjoamme asiakkaillemme käyttöön mineservu.fi- ja speek.icu aliverkkotunnukset eli esim. minunpalvelimeni.mineservu.fi. Aliverkkotunnuksia voidaan käyttää selaimessa, johon tulevaisuudessa kehitämme näkymään mahdollisen aliverkkotunnukselle varustetun palvelimen tilan.

  Asiakaspalvelumme pyrkii auttamaan palvelimiin liittyvien lisäosien käyttöönotossa, emmekä ikinä ole ensimmäisenä käännyttämässä asiakasta pois selvittämään asiaa yksin.

  Hallintapaneelimme on kustomoitu sopivaksi Speekin brändille. Minecraft-palvelinhallinnassa voit valita jopa otatko käyttöösi vaalean vai tumman teeman. Hallintapaneelimme ovat myös avoimia uusille ideoille ja kehitämme palveluitamme jatkuvasti.

  Speekin henkilökunnan jäsenet löytyvät seuraavilla nimimerkeillä Minescene-keskustelupalstalla: @korhox, @Paatu.

  Speek tarjoaa 25% alennusta ensimmäisestä kuukaudesta uusille asiakkaille, mistä tahansa Minecraft-palvelimen tilauksesta. Käytä tilauksen yhteydessä alennuskoodia MINESCENE.

  Sivusto:
  https://speek.fi/

  Discord:
  https://r.speek.fi/discord/

  Idea? Parannusehdotus? Jotain muuta?
  Älä epäroi ottaa yhteyttä meihin, meidät tavoitat Discordissa tai suoraan asiakaspalvelusta: https://r.speek.fi/ticket/

  [​IMG]
  Hallintapaneelin värit voit vaihtaa profiilissasi, kun olet kirjautuneena Minecraft-palvelinhallintaan.

  Terveisin,
  Juuso Korhonen Tmi. (Speek)
  Y-tunnus: 2884270-1
   
  Viimeksi muokattu: 15.8. 2019
 2. Paatu

  Paatu Jäsen

  Hei kaikki!

  Olemme ottaneet käyttöön kumppanuusohjelman, jonka kautta tienaat 10% jokaisesta linkkisi kautta tehdystä ostoksesta. Ansaitsemiasi krediittejä voit käyttää palveluidemme tilaamiseen!
  Kumppanuusohjelman lisäksi otimme käyttöön myös uuden maksutavan. Jatkossa voit maksaa ostoksiasi käyttäen paysafecardia, jolloin palvelusi aktivoituu heti maksun jälkeen.

  Lisätietoa uudistuksistamme saat tuttuun tapaan verkkosivuiltamme: https://speek.fi/

  Ystävällisin terveisin,
  Juuso Korhonen Tmi. (Speek)
  Y-tunnus: 2884270-1