Muut pelit Warframe

Keskustelun alueella 'Muut: Muut pelit' aloitti MainKriiper, 15.7. 2017.

Tunnisteet:
?

Oletko pelannut Warframea ennen/aiotko kokeilla?

 1. En ole pelannut, mutta aion kokeilla.

  1 ääntä
  10,0%
 2. En ole pelannut, enkä aio kokeilla

  6 ääntä
  60,0%
 3. Olen pelannut, ja pelaan vieläkin

  1 ääntä
  10,0%
 4. Olen pelannut, mutten pelaa enään.

  2 ääntä
  20,0%
 1. MainKriiper

  MainKriiper Jäsen

  Terve,

  Olen nyt pelannut noin 400 tuntia peliä nimeltä Warframe (Ei kovin paljoa, mutta kuitenkin noin 200 tuntia enemmän kuin toiseksi pelatuin peli Steam-kokoelmassani). Pelaan englanninkielisten kanssa, mutta koska englanti ei kuitenkaan ole äidinkieleni, ei kaikki keskustelu aina suju. Siksipä päätinkin nyt tehdä tämän viestin, jossa ajattelin esitellä Warframea, jotta saisin mahdollisesti muita suomalaisia pelaamaan peliä, toivottavasti kanssani.

  Warframen sivut: https://www.warframe.com/
  Warframen wiki: http://warframe.wikia.com/
  Warframen foorumit: https://forums.warframe.com/

  En rupea nyt selittämään Warframen taustatarinasta, sillä en itsekkään ymmärrä sitä kokonaan. Sen voi kuitenkin lukea wikistä tästä linkistä: http://warframe.wikia.com/wiki/Story_and_History (englanniksi)

  Pelin nimi tulee asioista nimeltä Warframe. Niitä on pelissä tällähetkellä 33 normaalia + 16 Prime-versiota (Esim. Ember (Normaali) ja Ember Prime). Jokaisella näistä 33 erilaisesta warframesta on ainutlaatuiset kykynsä, joten yksikään niistä ei ole samanlainen.
  Tässä on nyt pari kuvaa kahdesta erilaisesta warframesta:
  [​IMG]
  [​IMG]
  Normaalisti nämä warframet eivät ole tuon värisiä, koska olen värjännyt ne. Nuo ovat kuitenkin vain kaksi 33 warframesta.

  Pelissä on asia nimeltä Mastery Rank. Sitä kasvattamalla saa avattua uusia aseita, tehtäviä, jne. Tätä Mastery Rankkia kasvatetaan level uppaamalla aseita ja warframeja. Pelissä on tällähetkellä noin 350 asetta, warframea, yms. jotka voi kaikki level upata tasolle 30. Se saattaa kuulostaa tylsältä, mutta ainakin mun mielestä se on oikein kivaa, jokainen warframe ja ase kun on kuitenkin erilainen.

  Suosittelen ainakin yrittämään. Peli voi aluksi tuntua sekavalta ja vaikealta, mutta siihen tottuu. Jos päätät kokeilla, rekistöröitymisen jälkeen voit valita yhden kolmesta aloitus-warframesta: Excalibur, Mag ja Volt. Oma henkilökohtainen mielipiteeni on, että kannattaa ottaa Excalibur siitä syystä, että se on TIETÄÄKSENI hankala saada muuten. Magin ja Voltin saa kohtalaisen helposti myöhemmin.

  Jos haluat kokeilla, pelin itsessään löytää Steamista hakemalla "Warframe". Toivon kaikkia halukkaita käyttämään rekisteröitymisessä tätä linkkiä: https://www.warframe.com/signup?referrerId=58dd13cb3ade7fa4fbe0c9de . (Peli antaa minulle palkkioita, jos tarpeeksi moni käyttää tuota linkkiä.)

  Rekisteröitymisen jälkeen voit lisätä minut kaveriksi. Kun olet avaruusaluksessasi, paina Esc > Communication >Friends > Add friend . Nimeni pelissä on MainKriiper.

  Jos sinulla on jotain kysyttävää, voit kysyä täällä, jolloin muutkin saavat tietää kysymyksen ja vastauksen, tai voit laittaa yksityisviestiä.

  - MainKriiper

  Edit: Tästä nyt tuli aika pitkä ja tylsä teksti, ei niinkuin ajattelin. Koittakaa kestää.
   
 2. Nobody_666

  Nobody_666 Jäsen

  itse olen Warframea pelannut Xbox onella noin 50 tuntia joista vain 45 oli pelkkää graindaamista ja tehtävien tekoa. Loput 5 tuntia oli afkaamista ja kavereiden trollaamista. Pelasin Warframea suomalaisen kusipää kaverini kanssa ja yhden OK englantilaisen kanssa. Ainut ongelma oli etteivät he ''voineet'' pelata ennenkuin menivät ja tuhlasivat monia satoja euroja. Tosin se englantilainen käytti puntia tai mitä nyt Englannissa käytetäänkään. Itse olin tuhlaamatta (Ei mulla rahaa tuhlattavaksi olisikaan) ja sain pelissä pahasti turpaan sen takia. Kusipää huusi mikkiin Get good you noob, ja sen takia lopetin Warframen. Ainakin Xboxilla nimittäin se olisi mukavaa aloittaa uudelleen :D Eli mikäs on nimes Steamis?
   
 3. MainKriiper

  MainKriiper Jäsen

  Nimi on Steamissa sama kuin täälläkin, MainKriiper. Sillä pitäisi löytyä.