Evästeiden käyttö

Tällä sivulla puhutaan evästeiden käytöstä sivustollamme. Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.

Mitä evästeet ovat

Evästeet ovat pieniä tiedostoja tallennettuna tietokoneellesi selaimesi tallentamana (Kuten Internet Explorer tai Firefox) sivusta jota katsot. Tämä antaa sivuston jota katsot muistaa asioita sinusta, kuten asetuksesi ja historian, ja lisäksi pitää sinut sisäänkirjautuneena.

Evästeitä voidaan tallentaa tietokoneellesi lyhyeksi aikaa (esimerkiksi vain siksi aikaa kun selaimesi on auki) tai pidemmälle ajanjaksolle, jopa vuosiksi. Me emme voi katsoa evästeitä jotia tämä sivusto ei ole asettanut sinulle.

Meidän evästeiden käyttömme

Tämä sivusto käyttää evästeitä moniin asioihin, sisältäen:

• Asetuksiesi rekisteröinti ja säätö. Tämä sisältää evästeet, joissa näkyy että olet kirjautunut sisään, kielesi ja sivuston ulkonäön jonka olet valinnut. and maintaining your preferences.
  • Analytiikka. Tämä antaa meidän katsoa, miten ihmiset käyttävät sivustoamme ja miten voimme parantaa sitä.
  • Muut kolmannen osapuolen evästeet, kuten Facebook- ja Twitterjaot. Nämä evästeet asettaa kolmas osapuoli, joten meillä ei ole pääsyä niihin.

Evästeiden poistaminen/ottaminen pois käytöstä

Evästeidesi muokkaaminen ja evästeasetukset täyy tehdä selaimesi asetuksista. Tässä on lista ohjeista suosituimmille selaimille: